Review HTC Windows Phone X8 – Un produs excelent

HTC devine un jucator important pentru Windows Phone desi pana in prezent Nokia era principalul aliat. In comparatie cu Samsung care ramane fidel sistemului de operare Android, HTC isi diversifica gama de produse comercializate prin instalarea sistemului de operare Windows Mobile pe unul dintre terminalele oferite spre vanzare.Inca de la lansare HTC Windows Phone X8 a devenit un rival important pentru alti jucatori din piata Windows OS Mobile.

Principalii rivali sunt terminalele Lumnia 620 si Lumnia 520 produse de Nokia insa aceste telefoane sunt din start mai scumpe decat terminalul oferit de HTC cu peste 100 RON. Astfel telefonul HTC Windows Phone X8 devine un best-buy in materie de telefoane cu sistem de operare Windows mobile. Designul acestui telefon este absolut impecabil, defapt nici nu ne asteptam altceva de la un produs HTC. Construit cu o precizie excelenta, acest telefon este realizat dintr-un material extrem de confortabil la atingere iar ecranul este realizat dintr-o sticla usor curbata pentru a oferi o manevrabilitate superioara.

Specificatiile tehnice la HTC Windows Phone X8 confirma pozitia acestuia in segmentul de gama mijlocie in materie de telefoane. Acesta este propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon de 1,5 Ghz dual core. La o utilizare intensa acest procesor nu a intampinat nici un fel de probleme care sa denote o putere slaba sau insuficienta a telefonului, nu a avut lag in nici un fel si navigarea pe internet, redarea clipurilor video s-a realizat excelet.

despre-HTC-Windows-Phone-X8

Review HTC Windows Phone X8

In materie de spatiu de stocare telefonul dispune de o memorie de 16GB intern insa din pacate nu avem posibilitatea de extindere a memoriei printr-un card, carcasa unibody nu permite acest lucru. Memorie RAM este de 1GB iar slotul sim este de tip MicroSIM.

HTC Windows Phone 8X vine intr-o gama variata de culori – de la negru mut sau un roșu la impunator, la un violet elegant sau o nuanta nu foarte atragatoare de galben deschis.

Display-ul este de tip Super LCD 2 la o rezolutie de 768 x 1280 pixeli si poate afisa pana la 16M culori. Diagonala acestui display este de 4.3 inch si foarte important acest display beneficiaza de Corning Gorilla Glass 2, lucru care face zgarierea acestui display extrem de dificila.

Telefonul HTC Windows Phone 8X detine tehnologia cea mai recenta si mai avansata, imbinata cu un design unic, care atrage toate privirile. Divertisment intensificat de amplificatorul exclusiv, incorporat, pentru Beats Audio.

In concluzie HTC Windows Phone 8X este alegerea ideala pentru cei care doresc un telefon cu un sistem de operare diferit insa care benficiaza de calitatea oferita de HTC pana in prezent la toate telefoanele mobile comercializate. Cu un pret mai atractiv decat multe terminale din gama Nokia si un design mai impunator, HTC Windows Phone 8X este un best-buy pentru un Windows Mobile Phone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.