Despre Magic Memory Stick – Ce Este Acesta?

Acest tutorial vă va ajuta să scăpaţi de durerile de cap atunci când vreţi sa vă reparaţi sau să vă modaţi PSP-ul. Toata lumea a văzut pe diverse site-uri că atunci când vrem sa modăm un PSP avem nevoie de o baterie pandora si de magic memory stick. Pentru a vă sări în ajutor ne-am gândit că ar fi frumos să vă arătam şi vouă o variantă foarte uşoara de a face stick-ul magic.

Vorba mulă sărăcia omului aşa că haideţi să vedem ce avem nevoie pentru a începe treaba:

  • Un Memory Stick – de preferat mai mare de 128 MB
  • Versiunea oficială de firmware pentru 1.50 , 3.71 şi 3.80
  • Un calculator cu Windows XP

Pentru început faceţi download şi instalaţi All in One Magic Memory Stick. Dupa ce instalarea a fost finalizată rulaţi programul alegând modul Full iar apoi faceţi click pe Go!

ai-nevoie-de-un-Magic-Memory-Stick

Pentru a putea continua avem nevoie de versiunile oficiale pentru urmatoarele firmware-uri:

  • 1.50 – redenumim din 150.PBP în UPDATE.PBP
  • 3.71 – numele trebuie sa fie 371.PBP
  • 3.80 – numele trebuie sa fie 380.PBP

Dacă aveţi aceste fişiere redenumite corect faceţi click pe Locate UPDATE , 371 si respectiv 380 şi selectaţi locaţia unde se află aceste fişiere pe hard disk-ul vostru.

Următorul pas pe care trebuie să-l facem este să alegem litera corespunzătoare alocată PSP-ului (în cazul meu F:\)

Acum trebuie să spunem “abracadabra” şi să dăm click pe Magic Format NOW şi apăsăm cum încredere pe Y (adică da suntem de acord să formatăm , sper ca nu aţi greşit aici şi urmează să urlaţi la mine că va-ţi formatat hardul) Dupa ce aţi terminat de formatat faceţi click pe Write IPL to MS , dupa ce aţi făcut click vă va apărea o fereastră de DOS (yeah kinky dos) unde voi o să mă credeţi pe cuvânt şi o să apăsaţi Y

Următorul pas pe care trebuie să îl facem este să mai zicem odata “ABRACADABRA” dar de data asta ceva mai tare şi să selectam următoarele opţiuni (in dreapta): Dupa ce aţi terminat de bifat , faceţi click cu încredere pe Install NOW şi aveţi un pic de răbdare.

Apoi închideţi programul şi întoarceţi-vă aici pe blog ca să ne faceţi statuie şi să ne spuneţi cât de tare vă bucuraţi că sunteţi în posesia unui Magic Memory Stick. În următorul tutorial vă voi arăta cum să faceţi la fel de uşor o baterie Pandora până atunci sănătate şi virtute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.