TV Smart LED Samsung 138 cm, model 55MU6102 – review

Discutam astazi despre televizorul Samsung 55MU6102  LED de 138 cm, un TV cu performante foarte bune, imagini clare si sunet remarcabil. Este la un pret mai accesibil fata de modelul cu ecran curbat, in timp ce avantajele sunt similare. Sumarul accesoriilor livrate: cablu de alimentare fără împământare, doua cabluri adaptoare pentru audio / video și component (cele cu cablu jack, dar cu ma multe contacte, la unul capete), telecomanda cu tot cu baterii și slotul pentru cardul CI+.

Televizorul are tuner DVB-T și DVB-C si este nevoie de un astfel de card pentru decodarea canalelor care sunt contra cost, gen HBO, DigiFilm, etc.

Manualul de utilizare este destul de sumar pentru un SMART. Nu sunt explicate setarile avansate sau aplicațiile din HUB sau alte setari din gama software, se rezuma mai mult la detaliile cu privire la impamantarea aparatului si protectia la socurile de pe retea. Avem in cutie si un certificat de garantie international.

Dimensiunile sale sunt de 1242.6 x 718.4 x 63.2 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 1242.6 x 787.5 x 310.5 de milimetri (W x H x D) cu stand, cu o greutatea totala de 16.5 de kilograme. Produsul este compatibil VESA 400 x 400, facandu-l usor de amplasat si pe un perete, daca iti doresti..

televizor-samsung-55MU6102

Caracteristici, functii si tehnologii

Samsung 55MU6102 este un televizor de ultima generatie de tip smart ce exceleaza la capitolul performanta care va ajuta sa nu va plictisiti. Atunci cand programele tv nu sunt interesante, aveti posibilitatea de a naviga online, sau de a juca niste jocuri pe internet, recomandam in acest sens si achizitionarea unei tastaturi wireless dedicate pentru acest model.

Majoritatea celor care cumpara un astfel de televizor smart, obisnuiesc sa acceseze pagini populare precum Facebook, Youtube, Google sau site-uri cu filme gratuite. Este o varianta rapida, pe care, de obicei, o exercita pe un computer sau pe un smartphone.

Pentru conectarea televizorului la internet, aveti nevoie de un router wireless. Probabil ca deja detineti unul in casa si treaba se simplifica. Trebuie sa stiti ca televizorul poate functiona pe post de monitor, conectat la un computer. Pentru acest lucru aveti nevoie de un cablu HDMI.

Alta varianta pentru a va relaxa in fata televizorului este sa uploadati muzica, filme sau poze pe un stick USB, pe care sa-l conectati la televizor. Ati mai putea sa livrati la televizor, diferite fisiere, direct de pe smart phone.

Si telecomanda este una smart si aveti posibilitatea sa ii transmiteti si comenzi vocale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *