Ivatherm – Brandul Românesc Cu Produse de Calitate. Merită Încercate?

Ivatherm este un brand românesc pentru care eu am un mare respect! Mă consider norocoasă fiindcă echipa a fost alături de mine și a sponsorizat acest Giveaway. Având libertatea de a alege produsele, m-am gândit la ceva folositor pentru vară:

RESVERATROX Anti-Cellulite reduce stratul lipidic de pe coapse, fese și abdomen. Determină reducerea semnificativă a aspectului de „coajă de portocală” și remodelarea siluetei.

Pielea devine netedă, fermă și elastică. Produsul poate fi folosit de femeile gravide și de persoanele cu fragilitate capilară. Nu este fotosensibil.

SUNLIGHT 50+ hidratează și protejează pielea sensibilă de efectele foarte nocive ale radiațiilor solare. Crema are un parfum plăcut, hipoalergenic și o textură lejeră, catifelată și care nu lasă urme albe.

Asigură protecție 360: UVA, UVB, IR, chiar și în apă. Protejează ADN-ul celular, are proprietăți anti-inflamatorii și imuno-modulatoare, previne îmbătrânirea prematură a pielii. Nu conține parabeni, este testată dermatologic.

Apa termala Herculane calmează și descongestionează pielea sensibilă. Apa termală Herculane din produsele Ivatherm provine dintr-un izvor termo-salin, Hercules I, colectarea având loc la ieșirea din stâncă. Ea izvorăște de la 2000 m adâncime, prin peretii de rocă ai muntelui, într-o zonă nepoluată, fără industrie.

Ivatherm

Bonus Review – Șevalet cu rol de cuier

Nu știu cum sunteți voi, însă eu strâng mereu diverse chestii pe care le las în holul de la intrare: facturi, reviste, liste, bilețele, chei, poșete etc etc. De aceea am nevoie ca acest spațiu să fie dotat cu multe accesorii în care să pot depozita nimicurile în așa fel, încât să existe totuși o ordine.

În plus, îmi place să colecționez, pe lângă reviste, diferite coșulețe și cutii. O altă problemă pe care o am, mai ales când vine anotimpul călduros, este că schimb destul de des poșetele, am vreo 3-4 care sunt mereu prezente în hol.

Nu agreez deloc să le văd aruncate peste tot, ca atare am încercat să transform o tăbliță (ce i-a aparținut fiului meu și pe care el nu o mai folosește) într-un soi de cuier pentru genți și pălării, suport de chei&pixuri și tablou unde scriu listele de cumpărături sau lipesc diverse chestii care mă inspiră sau pe care mi le doresc.

Pe lângă faptul că este foarte util, mi se pare că dă o notă simpatică și colorată holului, îmi stă la dispozitie atunci când am nevoie să notez repede ceva, cheile mele nu se mai rătăcesc, ziarele și cataloagele pe care le iau de la poștă pot să aștepte aici până am timp ca să le răsfoiesc;

În plus, ați văzut că în partea de jos am depozitat o parte din colecția mea de reviste și un coșuleț cu accesorii de-ale juniorului, care este un mare ciclist :). Șevaletul este în totalitate din lemn, îl găsiți la Ikea și costă 79.00 RON.

Cum vi se pare? Voi aveți obiceiul de a da un cu totul alt sens anumitor obiecte de mobilier?

Leave a Reply

Your email address will not be published.