Despre Pell Amar Cosmetics – Brandul Românesc de Top

Pell Amar Cosmetics este brandul meu românesc preferat! Are produse de top pe care le poti incerca.

Masca de faţă din gama Aminopower este un tratament intensiv pentru purificarea şi calmarea tenului, recomandat pentru împrospătarea pielii, estomparea petelor pigmentare, refacerea ţesuturilor seboreice şi acneice.

Diminuează imperfecţiunile pielii şi acţionează asupra tuturor fenomenelor implicate în apariţia şi proliferarea diferitelor forme de acnee.

Crema de zi din gama Advanced Concept este bazată pe o combinaţie unică de componente active; această cremă protejează împotriva radiaţiilor solare UVA şi UVB, oferă protecţie împotriva radicalilor liberi, menţine hidratarea naturală a pielii, împiedică pigmentarea datorată expunerii la soare.

Crema de corp din gama Organic Spa este intens hidratantă, compensează deficienţele de lipide, calmează şi restabileşte confortul şi supleţea. Un amestec de uleiuri cu adaos de unt de shea şi vitamina E (tocoferyl acetat) ce contribuie la:

  • hidratarea pielii uscate şi iritate;
  • revitalizarea pielii obosite şi uscate;
  • protecţia UV;
  • regenerarea pielii;
  • stimularea şi activarea microcirculaţiei.
  • Gelul Anticelulitic din gama Organic Spa (Gel răcoritor, îmbunătăţeşte estetica corporală prin reducerea stratului subcutanat de lipide, netezeşte pielea şi estompează aspectul de coajă de portocală, regenerează ţesutul cutanat, îi reface fermitatea şi redă aspectul tânăr al trupului, 250ml);
  • Gelul Peeling din gama Bioactive S Acne despre care am scris aici
  • Pasta de dinți cu mentă (Formulă fără fluoruri).

Pell-Amar-Cosmetics-review

Summer Hair&Make Up

Pentru a evita efectul de “mătură”, avem de făcut 2 lucruri pe timpul vacanţei: să protejăm părul la maxim şi să îl îngrijim zilnic.

Protecţie

Pentru a evita decolorarea părului vopsit sau pentru a păstra hidratarea părului nevopsit, nu trebuie să uităm de protecţia solară: există sub formă de ulei, spray sau ceară, în funcţie de efectul pe care îl dorim, de la natural la “wet”. Dacă avem părul decolorat sau extrem de fragil, ne acoperim capul cu o pălărie sau un batic frumos colorat.

Şamponare lejeră

Vântul, sarea, nisipul, razele UV, plaja…toate acestea agresează firul de păr. Ca atare, trebuie să îl spălăm lejer cu şampoane specifice sezonului de vară. Metoda cea mai potrivită este să aplicăm şamponul şi să masăm la rădăcini, lăsând spuma să curgă înspre vârfuri. E inutil să reluăm, e de ajuns o şamponare. Apoi aplicăm obligatoriu un tratament intensiv reparator, pe care putem să îl lăsăm să acţioneze toată seară.

Adoptăm obiceiurile profesioniştilor plajei (surferilor)

Pentru a evita efectul de “mătură”, strângem părul într-un coc în vârful capului; astfel îl protejăm de apa sărată care îl deshidratează şi îl încâlceşte. Când ieşim din mare, clătim părul cu apa de la duş. Seara putem aplica pe vârfuri un ulei specific.

Leave a Reply

Your email address will not be published.