Parfumul Elizabeth Arden Sunflowers – Recenzia saptamanii

Parfumul Sunflowers poate ca a dezvoltat ceva de genul unei reputatii proaste. Poate doar mi se pare mie, dar de fiecare data cand vedeam parfumul Sunflowers, era intr-un cos de oferte de parfumuri la cate un magazin de vechituri.

Mereu m-am mirat in aceasta privinta, dar niciodata nu m-am gandit sa il incerc  pentru ca se afla in acelasi cos ca si alte “foste” parfumuri celebre. Asa imi trebuie daca judec pripit 🙂

In sticla: Un parfum floral surprinzator de placut, ce are la baza un miros dragut de chihlimbar si lemn. Din punctul meu de vedere, acest tip de parfum este perfect pentru a fi purtat in viata de zi cu zi chiar si de catre cele mai pretentioase persoane.

Cum se simte Elizabeth Arden Sunflowers la aplicare?

Floral, simt si mirosul de iasomie si trandafir destul de repede, cu o nuanta curata de citrice. Apoi simt cedrul si celelalte nuante de lemn. Mirosul de cedru este cam puternic si poate deveni destul de evident daca folosesc prea mult parfum, dar iti aminteste ca conteaza cat de mult folosesti. Sa imi fie rusine, cum mi-au zis mai demult si fetele de pe parfumero.ro

Elizabeth Arden SunflowersOricum, acest parfum are o progresie foarte draguta. Nu are nimic prea copilaros in el si, in acelasi timp, nu incearca sa fie nimic artistic. Este doar dragut si modest, daca nu cumva cam puternic pentru gusturile mele. Nuanta de cedru devine prea puternica pe masura ce parfumul progreseaza, dar ma bucur de combinatia de flori, chihlimbar si lemn care marcheaza sfarsitul progresiei acestui parfum.

Extra: Acest parfum a fost scos pe piata in anul 1993. Este un parfum extrem de accesibil, deci daca vrei sa il incerci, ar trebui sa fie disponibil aproape oriunde.

Design: O sticla destul de banala, dar, pe de alta parte, acest parfum nu e facut sa fie galagios sau tipator. Nu imi place in mod deosebit aspectul sticlei sau senzatia pe care o da. Nu se poate compara cu alte parfumuri de top, dar tot are propriul ei farmec. Acea imagine cu o floarea soarelui micuta este draguta si flaconul este complet functional.

Familia de parfumuri este Woodsy Floral

Note: Flori de portocala, mandarine, lamaie, bergamota, pepene, cyclamen, osmanthus, iasomie, trandafir, lemn de trandafir, lemn de santal, chihlimbar, mosc, muschi, cedru

Acest parfum a fost o surpriza placuta pentru mine si  nu numai. Un parfum foart e bine facut, cu nuante puternice de flori si lemn. Poti sa il iei pentru miros daca iti place, dar nu te ingrijora prea mult in privinta sticlei, deoarece, in fond, dam sute de lei pe parfumuri pentru continutul lor, nu pentru recipientul in care vine.

Unde gasim parfumul Elizabeth Arden Sunflowers?

Elizabeth Arden Sunflowers este un parfum destul de comun care se gaseste in majoritatea parfumeriilor din Romania, atat cele online cat si cele offline. Eu personal l-am vazut si la Aoro unde costa vreo 37 de lei si l-am mai vazut si la parfumeriile de prin mall-uri. Este un parfum frumos si foarte accesibil ca si pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published.