Skinnergy Elmiplant – Merită?

Elmiplant înseamnă pentru mine tradiţie şi calitate! Sunt foarte încântată de faptul că echipa a sponsorizat acest concurs cu atâtea produse faine şi perfecte pentru acest anotimp:

SKINNERGY Refresh it! Crema-gel pentru ten normal/ mixt este îmbogăţită cu extract de goji 100% natural.

Are o textură uşoară ce se absoarbe rapid, în timp ce revigorează tenul, precum o explozie de energie.

Superfructele de goji, supranumite şi „fructele fericirii”, ajută la creşterea energiei, vitalităţii şi rezistenţei pielii, precum şi la protejarea tenului împotriva îmbătrânirii premature, datorită proprietăţilor antioxidante.

Elmiplant SKIN MOISTURE Colour Correction Cream este îmbogățită cu pigmenți minerali și ingrediente active 100% naturale; conferă pielii un aspect lipsit de imperfecțiuni, iar textura lejeră asigură o absorbție ușoară, oferind instant tenului un ton natural şi senzaţia de catifelare.

Aqua Breeze este atingerea fină şi fresh a spumei hidratante ce revitalizează pielea şi spiritual, trezind simţurile.

Noul gel de duş este îmbogăţit cu NUTRI MOIST, un complex avansat de hidratare ce combină puritatea ingredientelor naturale cu puterea ştiinţei, cu scopul de a preveni deshidratarea pielii, în timp ce păstrează aspectul catifelat şi sănăstos al acesteia

Uleiurile elmiplant SUN sunt îmbogăţite cu ingrediente naturale, precum uleiul de macadamia, pentru a asigura o bronzare rapidă şi o piele cu aspect sănătos.

SKINNERGY So alive!, crema de corp pentru piele normală/ uscată este îmbogăţită cu extract 100% natural de superfructe de goji, iar datorită proprietăţilor energizante şi revitalizante, noul produs ajută la protejarea pielii şi menţinerea unei hidratări optime.

Extractele benefice hrănesc în profunzime pielea şi luptă împotriva radicalilor liberi. În urma utilizării, pielea capătă un aspect radiant şi se va simţi So alive!

Skin Cocoon

Gel de duș Skin Cocoon, piele uscată sau sensibilă – Evolve Beauty (Un gel de duș pentru pielea uscată sau sensibilă, cu extracte de nucă de cocos și zahăr, aloe vera și peptide naturale din migdale, ce va curăța pielea în profunzime, catifelând-o și hidratând-o în același timp, 200ml).

Unt de Shea bio, pur și nerafinat – Luna Beauté – Bioki

Untul de Shea bio, pur și nerafinat – Luna Beauté (Pur și nerafinat, garanție a înaltei sale calități, acest unt de Shea Bio poate fi folosit atât ca balsam pentru masaj, cât și pentru îngrijirea mâinilor și a buzelor uscate, deținând proprietăți de calmare, hrănire, hidratare și protecție a pielii, 50ml); puteți citi părerea mea despre acest produs Unt de Shea bio, pur si nerafinat- Luna Beauté.

Spumă de curățare detoxifiantă, ten normal spre gras – Evolve Beauty – Bioki

Spumă de curățare detoxifiantă, ten normal spre gras – Evolve Beauty (O spumă de curățare delicată pentru detoxifierea și redarea echilibrului natural al pielii, ce va calma tenul, purificându-l și catifelându-l în același timp, cu ajutorul ingredientelor sale active naturale, 200ml.); puteți citi părerea mea despre acest produs Spuma de curatare detoxifianta Evolve Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published.