Shalimar Parfum Initial L’Eau de la Guerlain – Păreri, Informații și Preț

Acest parfum nu este unul foarte nou, a fost lansat în 2012 și reprezintă versiunea mai light a lui Shalimar Parfum Initial (2011). Această variantă a fost gândită pentru utilizarea în timpul sezonului cald și are ca note de vârf: neroli, bergamont, grapefruit și portocală; notele de mijloc sunt stânjenel, iasomie, zambilă, frezie, trandafir și lăcrămioare; notele de bază sunt boabe de tonka și vanilie.

Niciodată nu am înțeles cum ar putea mirosi un parfum numai după ce am citit care sunt notele sale, ca atare am să vă spun cum îl percep eu pe acesta. Nu aș putea să îl port când afară e cald, însă acum mi se pare momentul ideal și mi-am dat seama că îmi place la nebunie.

Are acel miros bogat și dulce, propriu casei Guerlain, și mă duce cu gândul la senzația aceea confortabilă pe care o simțim când ne uităm pe fereastă și afară e frig, dar noi suntem în casă unde e cald și miroase a prăjituri. Acest parfum este elegant, delicat și fin, mirosul durează întreaga zi dar fără să fie obositor. A fost creat de Thierry Wasser și există ca apă de toaletă în flacoane de 40, 60, 100ml; prețul este de aproximativ 80,00€/ 100ml.

Vă recomand cu plăcere acest parfum și aștept părerile voastre cu nerăbdare!

Shalimar-Parfum-Initial-L’Eau

Bonus Review – Parfumul Insolence de la Guerlain

Parfumul săptămânii este din nou unul de la Guerlain pentru că mi se pare foarte interesant. Nici acesta nu este unul nou, a fost lansat în 2006, creat de Maurice Roucel și Sylvaine Delacourte, iar starul care îi face reclamă este actrița Hillary Swank.

Este un parfum floral fructat în care se regăsește mirosul „old-school” al brandului dar combinat cu unele note moderne dulci. Este tineresc, foarte feminin și ideal pentru vremea rece-vara ar fi mult prea greu; te pune într-o bună dispoziție atunci când afară este trist. Mirosul este elegant dar în același timp amuzant și relaxat, și mă duce cu gândul la o luxoasă pudră parfumată.

Iată și descrierea pentru connoisseurs:

  • notele de vârf: zmeură, bergamont, fructe roșii, lămâie;
  • notele de mijloc: floare de portocal, woodsorrel, trandafir;
  • notele de bază: stânjenel, lemn de santal, boabe de tonka, mosc, rășini.

Există ca apă de toaletă în flacoane de 30, 50, 100ml; prețul este de aproximativ 87,00€/ 100ml.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *