Miss Dior Le Parfum – Review Complet. Merită?

Casa Dior continuă expansiunea gamei de parfumuri Miss Dior, gamă cunoscută inițial ca Miss Dior Cherie, cu noua ediție Miss Dior Le Parfum care a apărut pe piață în Septembrie 2012.

Miss Dior Le Parfum este noul extract de parfum, mai dens şi mai bogat, cu un pronunțat caracter sofisticat. Parfumul poate fi descris ca seducător, elegant, senzual, o mireasmă nocturnă intoxicantă care este potrivită pentru întâlnirile speciale. Işi declară feminitatea printr-un caracter oriental-chyprat şi prin note florale opulente şi proeminente.

Creatorul parfumului, François Demachy, a spus ca ‘a dorit ceva prețios şi luminos în compoziția Miss Dior Le Parfum, ca un set de bijuterii orientale sau ca reflexele unui material sclipitor. Compoziția include o concentrare înalta a următoarelor ingrediente: mandarin, trandafir bulgăresc, trandafir turcesc, paciuli, ambră şi vanilie.

Imaginea parfumului este reprezentată de către eleganta şi în acelaşi timp naturala actriță Natalie Portman. Găsim acest produs în sticlă cu vaporizator, în flacoane de 40ml şi de 75 ml, iar prețul informativ este de 77,00€, respectiv 105,00€.

Manifesto

Manifesto este un nou  parfum pentru femei de la Yves Saint Laurent, care a ieşit pe piață în Septembrie 2012. Parfumul este descris ca spontan şi curajos; o mireasmă plină de pasiune şi emoție.

Compoziția este dezvoltată de către Anne Flipo şi Loc Dang. Notele de vârf sunt coacăze negre, bergamot şi note verzi; notele de mijloc sunt lăcrămioare şi iasomie Sambac; notele de bază sunt cedru, lemn de santal, vanilie şi boabe de tonka. Imaginea parfumului este reprezentată de către actrița Jessica Chastain, care a declarat că Yves Saint Laurent este un brand care o inspiră profund.

Găsim acest produs ca şi apă de parfum, în sticlă cu vaporizator şi în flacoane de 30ml, 50ml, 90ml la prețurile informative de 54,00€, 75,50€ şi 99,00€.

Pleats Please

Issey Miyake a creat un nou parfum pentru femei, care a ieşit pe piața în Septembrie 2012. Pleats Please este ‘parfumul care te mişcă’ şi este denumit după materialele plisate în culori vii care sunt deosebit de fluide şi care au fost introduse în modă în anul 1993.

Acest parfum se întoarce la inspirațiile din modă, la cultura pop şi la tradiția japoneză a casei Miyake. Pleats Please este o mireasmă jucăusă, optimistă şi exuberantă creată de Aurelien Guichard; nota de vârf este un hibrid obținut din altoirea mărului cu para, care se numeşte Nashi- nota dominantă fiind cea de pară; notele de mijloc sunt bujor, sângele voinicului şi benzopirol; notele de bază sunt paciuli, cedru, vanilie şi mosc alb.

Miss-Dior-Le-Parfum-review

Găsim acest produs ca şi apă de toaletă, în sticlă cu vaporizator şi în flacoane de 30ml, 50ml şi 100 ml la prețurile informative de 42,80€, 58,30€ şi 87,60€.

Ivoire

Casa Balmain, care îl are în frunte pe tânărul director de creație Olivier Rousteing, iese pe piață cu o nouă interpretare a parfumului clasic chyprat, floral şi fructat Ivoire de Balmain din anul 1979.

Noul Ivoire a ieşit pe piață în Iulie 2012 ca o versiune modernă a miresmelor foarte populare ale anilor ’80, creat într-un fel care respectă şi prezervă moştenirea şi bogăția parfumului original şi care cauzează nostalgie. Olivier Rousteing găseşte noua compoziție fascinantă pentru că este eternă. Creatorii parfumului sunt  Michel Almairac si Jacques Flori.

Notele de vârf sunt mandarina, galbanum şi frunzele de violetă; notele de mijloc sunt trandafir, iasomie, ylang-ylang şi stânjenel; notele de bază sunt vetiver, cedru, paciuli şi vanilie. Găsim acest produs ca şi apă de parfum, în sticlă cu vaporizator şi în flacoane de 30ml, 50ml şi 100 ml la prețurile informative de 41,30€, 54,85€ şi 81,40€.

Coco Noir

Coco Noir de la Chanel a ieşit pe piață în Septembrie 2012. Creatorul parfumului, Jacques Polge spune: ‘legat de Coco Noir, m-am gândit la Coco şi de asemenea la Coco Mademoiselle, pentru că şi acest parfum face parte din istorie. Am dorit să continui să explorez o întreagă gamă estetică a parfumeriei Chanel, o gamă care se distinge de esențele florale, care este ilustrată de parfumurile Bois-des-Iles şi Cuir de Russie.

Am început cu Coco. Este ceea ce imi place să numesc cultura Chanel Coromandel, ceea ce vezi şi simți în apartamentul ei. Viziunea nocturnă a Orientului care începe şi se termină cu Veneția s-a impus asupra mea şi acolo am vrut să merg. Ȋn anul 1984 găsim parfumul Coco, mixtura somptuoasă din esențe de lem, răşini, flori, condimente şi fructe.

O comoară de splendori şi o infinită sursă de descoperire şi încântare sensuală. Apoi, în 2001 apare Coco Mademoiselle, o adiere de aer care uşurează belşugul de parfumuri, în care totul e simplificat şi accelerat într-o explozie de fructe şi flori. Iar azi există Coco Noir, un imens baroc nocturn.

Acest parfum a fost creat de Jacques Polge  şi Christopher Sheldrake. Notele de vârf sunt grapefruit şi bergamot; notele de mijloc sunt iasomie, trandafir, narcisa si muscata; notele de baza sunt boabe de tonka, paciuli, lemn de santal, vanilie, mosc alb şi olibanum.

Găsim acest produs ca şi apă de parfum, în sticlă cu vaporizator şi în flacoane de 50ml şi 100 ml la prețurile informative de 92,00€ şi 132,00€.

Florabotanica

Un nou parfum pentru femei  a apărut în Septembrie 2012 din partea companiei Balenciaga. Acest produs este iubit de audiența mai tânără. Balenciaga a creat noul parfum Florabotanica în colaborare cu Coty, Prestige şi IFF, o mireasmă care atrage atenția cu flaconul modern şi atractiv dar şi cu ingredientele neobişnuite.

Compoziția a fost dezvoltată de creatorii casei IFF Olivier Polge şi Jean-Christophe Herault şi prezintă menta, garoafa, trandafirul, ambra şi vetiverul.

Imaginea parfumului este reprezentată de către tânăra actrița Kristen Stewart. Găsim acest produs ca şi apă de parfum, în sticlă cu vaporizator şi în flacoane de 30, 50 si 100 ml, iar prețurile informative sunt 53,00€, 75,00€ şi 105,00€.

La Vie Este Belle

La Vie Est Belle este noul parfum de la Lancôme, disponibil pe piață din această toamnă. Conceptul parfumului este centrat pe ideea de frumusețe naturală, simplă şi pe libertatea de a avea propria imagine despre fericire.

Parfumul reprezintă un fel de perspectivă pozitivă asupra vieții, inspirată de bucuria şi plăcerea găsite în lucrurile mici. Această compoziție gurmandă şi în acelaşi timp elegantă a fost dezvoltată de Olivier Polge, Dominique Ropion şi Anne Flipo. Formula finală este rezultatul obținut după 3 ani de încercări şi după 5000 de versiuni.

Ingredientul cheie este irisul; notele de vârf sunt coacăze negre şi pară; notele de mijloc sunt stânjenel, iasomie şi floare de portocal; notele de bază sunt paciuli, boabe de tonka, vanilie şi pralină. Flaconul este o versiune a sticlei clasice Lancôme din anul 1949, iar imaginea parfumului este reprezentată de către actrița Julia Roberts.

Găsim acest produs ca şi apă de parfum, în sticlă cu vaporizator şi în flacoane de 30ml, 50ml şi 75 ml, iar prețurile informative sunt 53,20€, 76,80€ şi 105,00€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.