5 lucruri de facut pentru marire sanilor

Marirea sanilor este un subiect despre care s-au scris in carti si pe seama caruia s-au facut teme de docorat. Totusi, daca nu dorim sa complicam lucrurile prea mult, sunt cateva “tips and tricks” de care ne putem folosi pentru a obtine o marire sa sanilor acasa, folosind metode si solutii naturale.

Ramai hidratata – asigura-te ca consumi suficienta apa în fiecare zi. Apa ajuta la indepartarea toxinelor din corp și transporta nutrientii și oxigenul la celule dar ajuta foarte mult si in curele pentru marirea sanilor, chiar daca foarte multe persoane subestimeaza puterea si actiunea acesteia.

Proteinele – consumi suficiente proteine în dieta ta? Proteinele sunt necesare pentru creșterea, mentinerea și repararea celulelor și a tesutului. Consumul tău de proteine trebuie sa reprezinte aproximativ 10-35% din numărul total de calorii consumate. Pentru a calcula de câte proteine ai nevoie pentru a declansa marirea sanilor, folosiți formula de mai jos.

Greutatea în livre / 2.2 = greutatea în kilograme

Greutatea în kilograme x 0.8 grame = gramele de proteine necesare. Deci pentru o persoana ce cântărește 59 kilograme: 59 kilograme x 0,8 grame = 47 grame de proteine

Indiferent care este doza zilnica de proteina recomandată, trebuie sa încerci cel puțin sa consumi cel puțin acea cantitate în fiecare zi. Îți poți suplimenta consumul de proteine cu shake-urile și batoanele proteice, precum și consumarea alimenteleor bogate în proteine, cum ar fi soia, piept de pui și ouă.

Somnul ajuta in marirea sanilor?

Somnul este necesar pentru marirea sanilor– dormiti suficient. Exista o activitate fiziologica crescuta în timpul somnului, inclusic una dintre cele mai mari schimbari induse de somn; o creștere a eliberarii hormonilor de creștere, care joaca un rol important în marirea sanilor.

chestii despre marirea sanilor

Vitamine/ nutrienti – aveți o dieta echilibrata?  O dieta echilibrata ofera corpului nutrienii necesari pentru funcționarea și mentinerea celulelor, tesutului și a organelor. Dacă nu aveți o dieta echilibrata, încercați sa adăugați un supliment de multi-vitamine dietei. Aici gasesti mai multe despre suplimentele recomandate in marire sanilor.

Atitudinea corecta in marirea sanilor:

Rămâneți pozitiv – o minte pozitiva este important în orice faceți. Jurnalul vostru de marire al sanilor va avea urcusuri și coborâșuri, dar încercați sa rămâneți pozitiv și credeți ca este posibil sa va măriți sanii, chiar dacă nu observati cresteri vizibile.

Creșterea de noi celule este necesara pentru creșterea naturala a sanilor. Sfaturile oferite sunt pentru a-ți ajuta corpul să se mentina la un nivel de sănătate optima, pentru a maximiza rezultatele din rutina de marire a sanilor. Puteți adopta toate aceste sfaturi, sau numai unul. Oricare din aceste schimbari poate fi benefică starii tale generale de sănătate, precum și rutinei de marire naturale a sanilor.

Pareri despre marirea sanilor:

Daca ati ajuns aici, sunt sigura ca foarte multe dintre voi ati incercat deja diverse tehnici pentru marirea sanilor. As dori asadar sa stiu, ce parere aveti despre tehnicile incercate, care dintre ele au dat rezultate si pe care le-ati mai incerca din nou. De asemenea, foarte important de stiut este daca rezultatele obtinute in ceea ce priveste marirea sanilor au fost permanente pentru voi.

Daca ati obtinut marirea sanilor cu orice fel de produse (creme, geluri, pastile, pompe etc) asteptam recomandarile voastre, insa rugamintea este sa recomandaati doar produse pe care le-ati folosit personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *