Parfumuri Gabriela Sabatini și Casa Escada

Casele de parfumuri Gabriela Sabatini si Escada sunt foarte populare in zilele noastre iar printre fanii lor se numara chiar si anumite celebritati precum Heidi Klum, Emma Roberts, Lea Michele, Andie MacDowell si chiar Victoria, printesa Suediei. Avand in vedere ca este un parfum atat de indragit in randul personalitatilor, nu este nicio mirare faptul ca au o baza mare de fani in intreaga lume. Totusi, cum si cand au aparut aceste case de parfumuri? Haideti sa discutam despre fiecare brand in parte – iti voi spune tot, de la fondatorii lor pana la aromele pe caer le au si care a fost secretul pentru care au devenit atat de populare.

Parfumurile Gabriela Sabatini – Cum a aparut?

parfum gabriela sabatini wild wind

Gabriela Sabatini, renumita jucatoare de tenis, argentini­anca Gabriela Sabatini a fost fascinata mereu de parfumuri. Nu s-a multumit niciodata sa admire si sa intrebuinteze par­fumurile create de altii, ci a visat cu incapatinare sa aiba parfumul ei propriu, un parfum pe care sa-l propuna intregii omeniri.

In 1989, visul ei a prins contur si s-a transfor­mat in realitate, prin lansarea parfumului numit, nici nu se putea altfel, Gabriela Sabatini. Avea sa fie nu doar un fapt monden, ca atatea altele, ci inceputul unei cariere cu totul remarcabile. Succesul considerabil obtinut de parfumul Gabriela Sabatini a racut ca acesta sa devina capul de lista pentru ceea ce avea sa urmeze. Gabriela a produs, apoi, mai multe parfumuri pentru femei care i-au confir­mat talentul: Magnetic, Cascaya, Bolero, Summer, Wild Wind si Daylight.

Ultimul lansat combina arome floral – fructate de grepfrut, portocala, mandarina, bergamota si nurar, ca nota de varf. Aceste arome se suprapun peste un buchet de arome de caisa verde cu pruna, violeta si ylang-ylang, iar nota de baza, care inchide cercul senzualitatii feminine, se regaseste in mirosul de vanilie si ambra. Este un parfum creat pen­tru a reda imaginea unei zile Insorite.

Despre casa de parfumuri Escada

casa de parfumuri Escada

Fondatoarea Casei Escada a fost 0 tanara suedeza, Margaretha, un top model al firmei Jacques Fath. In afara de timpul acordat prezen­tarilor, tanara s-a gandit indelung la ceea ce inseamna lumea modei. Care a devenit lumea ei, 0 data cu inralnirea cu tanarul Wolfgang Ley, pasio­nat si ambitios om de afaceri, dornic de noutate. A urmat “divizarea muncii”, Margaretha ocupandu-se de paltea creativa, iar Wolfgang de marketing, finantare si produqie. Cum a devenit un foarte mare succes, detronand multi competitori pe parcursul a 23 de ani? Explicatia sta in numai patru cuvinte: culoare, eleganta, calitate §i linie.

Citeste si: Parfumul Miss Dior – Review complet

Escada devine prima pe lista de tranzactii de mare anvergura la bursa in anul 1986, dar era suprematiei Casei Escada trece prin numeroase turbulente 0 data cu decesul Margarethei. 0 data rezol­vata criza, Escada revine in primele locuri si se transforma dintr-o marca de moda intr-una complexa, de produse de lux. Parfumurile Casei Escada sunt expresia luxului si elegantei cu care ne-am obisnuit in moda. Escada Magnetism, lansat in 2003, este un parfum floral oriental deosebit, care aduce in prim plan fructele verzi proaspete, ierburi si frunze, un strop de mosc si paciuli.

Daca vrei sa afli cat de indragite sunt aceste parfumuri, iata un review la parfumul Summer de la Escada

Anul 2005 a insemnat lan­sarea noului Escada Signa- 78 ture, 0 noua creatie aromata, potrivita femeii care stie sa poarte elegant feminitatea proprie combinata cu note florale speciale. ~i daea multi s-au intrebat de-a lungul anilor de unde provine nu­mele Escada, ar fi bine sa dam crezare informatiei conform eareia provine de pe misterioa­sele taramuri irlandeze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.