Venele in panza de paianjen versus vene varicoase – ce tip ai si de ce?

Stii lucruri despre venele in panza de paianjen si venele varicoase? Stii ce tip ai si care sunt cele mai bune metode pentru a scapa de ele? Sa aflam acum.

vene varicoaseVenele varicoase si in panza de paianjen pot sa apara atat la barbati, cat si la femei, indiferent de varsta, dar cel mai mult sunt afectate femeile gravide si oamenii in varsta. Venele varicoase sunt foarte comune. Unele estimari sugereaza ca intre 10 si 15 % dintre barbati si femeile mai in varsta au vene varicoase sau in panza de paianjen.

Prezenta venelor varicoase in alti membri ai familiei si varsta inaintata isi maresc sansele de a suferi si tu de pe urma lor.

Alti factori de risc includ:

  1. un stil de viata sedentar
  2. cresterea in greutate
  3. statul in picioare prelungit
  4. sarcina

Ce provoaca venele varicoase si cele in panza de paianjen?

Cauzele aparitiei acestora nu sunt complet intelese. In unele situatii, absenta sau slabiciunea valvelor din vene pot sa duca la o circulatie venoasa proasta (curgerea sangelui prin vene) si sa duca la aparitia de vene varicoase.

Valvele din vene, in mod normal, au rolul de a se asigura ca sangele din vene nu curge in directia gresita (retrograda), indepartandu-se de venele mari si inima. Acestea se afla, in general, in venele perforatoare si in unele vene adanci.

In alte cazuri, slabiciunea din peretii venelor pot sa provoace acumularea de sange. Peretii din vasele de sange pot sa devina mai slabi si mai putin rezistenti ca de obicei, facand ca volumul de sange din vene sa creasca, ceea ce duce la vene varicoase.

Mai rar, venele varicoase sunt provocate de unele boli ca:

  • flebita (inflamarea venelor)
  • cheaguri de sange sau obstructionarea curgerii sangelui in vene
  • anormalitati congenitale ale venelor.

Bolile venoase sunt, in general, progresive si nu pot fi prevenite complet. Totusi, in unele cazuri, purtatul de ciorapi, pastrarea unei greutati normale si exercitii regulate pot fi benefice.

Cu sistemul Yanno, iti oferim o solutie naturala, atat pentru venele varicoase, cat si pentru cele de paianjen.

Pentru a putea trata cu succes venele in panza de paianjen, iti recomandam kitul de ventuze masaj din silicon Yanno. Kitul este alcatuit din doua modalitati de tratament, terapia cu ventuze masaj si o lotiune pe baza de ulei, formata din complexe homeopatice si aromaterapeutice de actualitate, care au ca tinta repararea, prevenirea si tratarea venelor in panza de paianjen.

Foloseste ventuza moale dupa ce ai aplicat lotiunea de ulei pe zona respectiva, apoi strange ventuza pentru a crea suctiunea si asaz-o pe zona dorita. Misca si gliseaza ventuza din silicon de-a lungul venei in panza de paianjen, mai ales prin miscari de zic – zag. Acest lucru va ajuta la deblocarea sangelui deoxigenat, facand venele sa dispara chiar in fata ochilor tai. Influxul de sange proaspat oxigenat ajuta si la hranirea celulor, facandu-le mai rezistenta, pastrand curgerea sangelui la o rata constanta.

Pentru venele varicoase, nu poti folosi ventuzele direct peste vene, deoarece peretii venelor sunt prea afectati si intinsi. Poti, in schimb, sa utilizezi cupa moale de corp cu presiune usoara, langa vene, pentru a extrage presiunea care afecta vena. Aplica lotiunea de ulei zi si noapte ca masura preventiva si masura de tratament, dar si pentru a ajuta la combaterea senzatiei de picioare grele.

Sursa: https://www.bellabaci.com/spider-veins-vs-varicose-veins/

Leave a Reply

Your email address will not be published.