Folosirea suplimentelor pentru marirea penisului

Folosirea pastilelor pentru marirea penisului in tandem cu tehnicile nechirurgicale de marire al penisului – tractiuni sau exerciții – este un combinatie foarte eficiența. Acesta combinatie ofera rezultate uimitoare din cauza ca reușește sa treacă peste o problemă: progresul foarte incet in ceea ce priveste procesul de marire a dimensiunii penisului.

Cel mai important lucru de spus este ca poți avea cresteri substantiale ale penisului și fără ajutorul acestor suplimente. Atât tractiunile pentru marirea penisului cât și exercitiile manuale s-au dovedit a fi foarte puternice; și pot promova o creștere permanenta în doar câteva luni.

Testele clinice au arătat ca folosirea zilnica a aparatelor de tractiune, favorizeaza marirea penisului cu aproape 30%; și rezultatele acelor teste au fost realizare fără ajutorul suplimentelor.

Știu, din experiențe personale, cât de incet poate fi acel proces.

Când crezi ca mărimea penisului este atât de importanța și te preocupa cu procesul de marire, cele trei luni de exerciții și/sau tractiuni se simt ca 3 ani. Și tristul adevăr este ca fără imbunatatiri evidente și imediate, este foarte ușor sa devii descurajat înainte ca rezultatele  in ceea ce priveste marirea penisului sa apara.

Sinergia: asta este când o pastila buna pentru marirea penisului poate veni în ajutor; când este folosit în combinatie ele tind sa aibă un efect sinergetic foarte puternic, ce promoveaza rezultate mult mai rapide și proeminente. Cu o pastila pentru marirea penisului de buna calitate, poți injumatati timpul necesar pentru a vedea rezultatele și făcând acest lucru, îți mentii motivația de care ai nevoie pentru a atinge acel scop.

marirea penisului

De ce funcționează?

Sunt trei motive simple pentru care o pastila pentru marirea penisului poate avea un efect pozitiv atât de profund:

Îmbunătățește circulatia sangelui = o vindecare mai rapidă

Chiar dacă exercitiile sau tractiunile stimuleaza creșterea, adevaratele cresteri ale tesuturi se întâmpla intre sesiuni. În acest timp penisul se recupereaza și se adapteaza stresului – la fel ca și antrenamentul la sala cu greutati.

Realitatea este ca în timpul recuperarii penisul crește în dimensiuni. Citeste mai multe detalii despre acest aspect.

Aici folosirea unui supliment de calitate poate avea un impact foarte puternic; din cauza ca efectul primar al acestor pastile este creșterea masivă a fluxului de sânge și are un efect secundar foarte puternic: crește semnificativ procesul de recuperare.

Sângele suplimentar ofera penisului nutrientii și oxigenul necesar ce ajuta la repararea tesutului din penis. Avantajul acestui lucru este ca poți stresa țesutul penisului mai tare și mai frecvent, fără sa îți fie frica de supra-solicitare (lucru ce dăunează foarte mult procesului de creștere)

În cele din urma vei obtine marirea penisului la nivel maxim deoarece, practic, oferi testutului toate avantajele pentru recuperare.

Maximizeaza capacitatea erectiei

  • Nu este nicio îndoială ca marcile mai pastile mai bune – în particular VigRX Plus – poate promova o creștere în lungime al penisului destul de proeminenta, atunci când este folosită de unul singur. Tot acel sânge suplimentar ce intra în penis; combinat cu testosteronul marit din corp rezulta un efect notabil: erectii foarte mari și puternice.
  • Nu numai ca erectiile arata semnificativ mai mari – prin urmare ofera și o motivare mai mare – dar cu cât continui tratamentul în decurs de câteva săptămâni, penisul are parte de stimuli aditional de creștere, pentru ca erectiile continua să fie intinse la capacitate maxima.

Creșterea testosteronului

Produsele de calitate de pe piața ofera mai mult decât creșterea fluxului sancvin: ele conțin mai mulți compusi – de exemplu, Tribulus Terrestris – ajuta corpul sa produca mai mult testosteron.

Desigur, testosteronul este un hormon masculin esential în devoltarea corpului în timpul pubertatii: crește densitatea osoasa, masa musculara reduce procentul de grăsime din corp și promoveaza creșterea penisului. Uite aici o discutie despre chestia asta.

Mai mult, un nivel mai mare de testosteron incurajeaza productia hormonilor de creștere (HGH) – după cum sugerează și numele, joaca un rol vital în dezvoltarea fizica.

Optimizarea nivelelor acestor hormoni vitali la adulti poate avea un impact foarte mare în creșterea tesutului și dezvoltare. Din acest motiv, suplimentele ce promoveaza productia naturala a acestor hormoni sunt folosit frecvent de bodybuilderi.

Dar care sunt efectele atunci când sunt combinate cu tractiuni pentru marirea penisului și/sau exerciții?

Ei bine, fac aproape același lucru: testosteronul și HGH măresc capacitatea de vindecare și stimuleaza creșterea tesutului, la fel cum o fac în timpul adolescentei.

Făcând acest lucru, hormonii suplimentar îți permit sa exploatezi eficient antrenamentele la maxim.

Sinergia = cresteri rapide

Rezultatul al acestei interacțiuni de creștere a fluxului sancvin, testosteron marit, optimizarea recupararii și imbunatatirea calitatii erectiilor poate injumatati timpul necesar pentru dezvoltarea penisului.

Făcând acest lucru, un bărbat obisnui poate realiza cresteri permanente în lungime de la 4 la 6 cm și mai mult de 2 cm în grosime în aproape 2-3 luni.

Prin combinarea formulii clinice a acesto pastile cu exerciții și aparate de tractiune, vei asigura doua lucruri:

  • Optimezezi creșterea; un progres mai rapid.
  • Rezultatul merita mai mult decât costurile modeste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *