De ce sa investesti in ventuze masaj

Ventuze masaj – o achizitie tot mai populara in ziua de astazi, in special pentru doamne si domnisoare. Dar de ce sunt aceste ventuze o idee atat de buna? Este simplu, rolul lor este complex, ajutand atat in procesul de mentinere a starii de sanatate, cat si in procesul de infrumusetare. De exemplu, ventuzele pentru masaj sunt folosite pentru combaterea celulitei, acelei coji de portocala total neplacuta. Dar iata cum stau de fapt lucrurile.

ventuze masaj silicon

Cand vorbim despre ventuze masaj, vorbim despre un tratament care este recomandat sa fie aplicat de catre specialisti, pentru a nu lasa urme neplacute pe corp, ca de exemplu vanatai sau negrituri, dar si pentru eficienta si rapiditate. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca trebuie sa faci cateva mici investitii. Ai nevoie, desigur, de un set de ventuze masaj, apoi de un ulei de corp care se aplica pentru ca acestea sa se prinda bine, de lotiune pentru corp care se aplica dupa masaj si lista poate continua.

In orice caz, daca doresti aplicarea unor ventuze masaj, acest lucru nu il poti face de una singura. Ai nevoie de o persoana care sa ti le aplice. Asa ca fie cumperi toate cele mentionate mai sus, fie mergi sau un cabinet sau o clinica specializata.

Lista de benefii a aplicarii unui set de ventuze masaj

  1. Scapi rapid si eficient de raceala. Daca te-ai imbolnavit grav si simti cum te doare tot corpul, cum abia te poti ridica din pat, iar medicamentele nu dau randamente, atunci ai nevoie de ventuze masaj. Odata aplicate pe piele, acestea au rolul de a absorbi raceala din organism, ajutandu-te sa revii in forma maxiama pentru a-ti putea continua vacanta sau a fi productiv/a la lucru. Totodata, este o modalitate buna de a evita consumul de medicamente.
  2. Scapi de blocaje musculare. Lipsa de miscare sau, dimpotriva, miscarea intensa, duce la aparitia unor crampe musculare. Insa, o metoda eficienta de a le trata rapid este, desigur, prin intermediul aplicarii ventuzelor pentru masaj. Acest lucru poarta denumirea de ventuzoterapie.

Este un tratament aplicat din cele mai vechi timpuri de catre batrani, acestia fiind constienti de beneficiile multiple ale ventuzelor pentru masaj.

  1. Scapi eficient de celulita cu ajutorul unui set de ventuze masaj. Acestea se aplica in zonele cu probleme, respectiv acolo unde s-au acumulat grasimile. Celulita nu reprezinta altceva decat straturi de grasime adunate sub piele, acestea avand rolul de a-ti pune in umbra frumusetea picioarelor tale.

Insa, pentru a preveni reaparitia celulitei, este nevoie de uns til de viata cat mai sanatos. Asadar, ventuzele nu sunt suficiente. Daca insa, alegi sa elimini din dieta ta zilnica alimente daunatoare precum mancarea de tip fast-food, atunci cu siguranta vei reusi sa faci din celulita o amintire neplacut. Si nimic altceva.

De asemenea, tine cont de faptul ca pentru eliminarea celulitei este nevoie de un set nou de ventuze masaj. Acesta se aplica pe picior, fara a putea fi posibila folosirea ventuzelor clasice. Iar pentru a-ti fi mai usor, poti ruga pe cineva priceput sa aplice. Vezi aici mai multe despre ventuze masaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *