Alegerea usii de la intrare

Usa de la intrare trebuie sa ofere siguranta si confort. Pentru aceasta, puteti alege intre trei tipuri comune de usi: usa plina (sigura, cu aspect masiv, ea se gaseste intr-o mare varietate de culori si modele), usa semiplina (aceasta imbina, in mod ideal, usa plina cu usa din sticla, este sigura, estetica si izoleaza), usa din sticla (estetica si luminoasa inainte de toate, ea ramane totusi o usa de intrare ideala pentru case si vile, dar in niciun caz pentru un apartament).

In ceea ce priveste securitatea, este bine sa stiti ca 80% dintre hoti intra in casa pe usa de la intrare, prin urmare, cea mai importanta functie pe care trebuie sa o asigure usa dumneavoastra este securitatea. Inchizatoarea antiefractie este primul lucru pe care trebuie sa il montati pentru ca, daca aceasta rezista, este probabil ca hotii sa isi vada de drum. Securitatea poate fi marita si prin alegerea unei alarme.

In functie de preferintele fiecarei presoane, usa de la intrare poate fi fabricata din: otel, lemn, aluminiu, PVC, compozit, sticla sau poate fi mixta, prin combinarea materialelor mentionate. Usa din otel reprezinta o solutie in ceea ce priveste securitatea, usa din lemn este atemporala si clasica, usa din aluminiu are design modern si contemporan, usa din PVC este practica si prezinta un raport calitate-pret foarte bun, usa de la intrare fabricata din compozit prezinta toate avantajele pe care le are usa din lemn, cu deosebirea ca aceasta nu mai necesita intretinerea pe care o presupune o usa din lemn.

Usa din sticla pentru intrare poate fi fabricata in totalitate din sticla sau poate fi combinata cu alte materiale estetice si performante. Si, in cele din urma, usa mixta, reprezinta o inovatie in domeniu si poate fi fabricata din lemn pe o parte si din aluminiu pe cealalta parte, dar pot fi folosite aproape toate combinatiile de materiale. Acest exemplu de usa mixta pe care vi l-am oferit este perfecta din punct de vedere estetic, confortabila si, mai ales, sigura.

Tinand cont de aspectele prezentate mai sus nu va mai ramane decat sa alegeti un model care sa se potriveasca din punct de vedere estetic cu apartamentul, casa sau vila dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *