Bosch KGV58VL31S pentru utilarea completa

O combina frigorifica poate fi analizata din mai multe puncte de vedere cand vine vorba despre alegerea sa pentru a va utila bucataria si poate fi vorba despre o parte exterioara sau poate fi vorba despre o parte functionala. In cazul in care este vorba despre beneficii atat din partea functionala cat si din cea constructiva veti putea foarte usor sa va orientati catre un model Bosch KGV58VL31S. Alegerea unui astfel de model poate fi benefica din punctele de vedere deja mentionate insa veti putea sa va ajutati de un astfel de model si prin ceea ce presupune utilizarea sa efectiva.

Pentru inceput putem sa discutam despre faptul ca Bosch KGV58VL31S este o combina frigorifica ce vina sa ofere suficient spatiu pentru stocarea alimentelor voastre fie ca este vorba despre unele alimente congelate sau despre unele proaspete. Cu siguranta o combina frigorifica este mai incapatoare decat un frigider cu doua usi dar in acelasi timp poate fi modelul care ofera mai putin loc decat un side by side dar si ocupa mai putin loc. Pentru a ti exact ceea ce ofera Bosch KGV58VL31S veti avea pentru inceput gabaritul pe care il are avand o dimensiune de 70 cm in latime, 77 cm in adancime, 191 cm in inaltime si 94 kg. Elemente exterioare sau constructive importante detinute de aceasta combina frigorifica mai pot fi si lungimea cablului de 2.4m sau faptul ca este un model realizat din inox si cu o nuanta argintie.

Bosch KGV58VL31S

Un model Bosch KGV58VL31S de incredere

Daca exteriorul a fost analizat mai poate fi analizat si interiorul iar pentru asta putem sa incepem cu faptul ca de si este o combina frigorifica standard veti avea un sistem de racire ce permite un control foarte exact asupra functionarii. Pentru asta veti putea sa va ajutati de afisajul LCD daca vreti sa stiti temperatura dar si de functii precum cea de reglare electronica a temperaturii, de functia de super-congelare sau poate de tehnologii precum cea low frost, vario zone sau Green Technology.

Cu astfel de tehnologii si caracteristici veti putea sa va stiti mereu in siguranta produsele alimentare pe care le utilizati dar veti avea si o parte a eficientei data de o autonomie de pana la 26h fara curent electric.

Cum trebuie sa stiti si ce alimente sau cum va poate ajuta utilizarea efectiva a Bosch KGV58VL31S veti avea pentru frigider un volum net de 376l. Partea de utilizare a volumului insa nu tine doar de valoarea acestuia ci si de elemente precum rafturile din sticla securizata ce pot sustine chiar si recipient mai grele, de partea rafturi de pe usa sau de compartimentul pentru fructe si legume.

Pentru a stoca produse sau alimente congelate veti avea posibilitatea de a utiliza un volum net de 124l, dar mai exact poate fi vorba despre utilizarea celor 3 compartimente dintre care doua Big Box sau capacitatea de congelare de 14kg in 24h. Toata functionarea sau utilizarea mai poate fi legata de un aspect si anume acela al consumul de energie aferent clasei A++.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *