Creta pentru par – Aplicare. Creta pentru par este un produs revolutionar al zilelor noastre

Creta pentru par este un produs revolutionar al zilelor noastre, cu ajutorul caruia culoarea parului poate fi schimbata intr-un timp destul de scurt. Acest produs nu deterioreaza parul si nici nu contine ingredient toxice, chiar daca unele guri rele sustin exact contrariul.

Aplicarea cretei pentru par este destul de simplu de facut. Pentru inceput trebuie sa va inarmati cu manusi de plastic si un prosop mai vechi, pentru a evita sa va murdariti. Apoi, este necesar sa va umeziti suvitele parului cu apa calduta, dupa care trebuie sa presati creta pe par. Rolul umezirii parului este de a intensifica culorile. Atunci cand doriti sa obtineti un efect special al parului dumneavoastra, este necesar sa incepeti cu aplicarea nuantei mai deschise, iar abia apoi trebuie sa treceti la culoarea mai inchisa. Dupa aceea este nevoie neaparat sa asteptati cateva minute, pentru ca suvitele vopsite cu creta de par sa se usuce in mod natural. In cazul in care doriti ca nuanta sa stagneze mai mult timp pe parul dumneavoastra, atunci este neaparat nevoie sa folositi o placa de par sau un ondulator, pentru a se sigila vopseaua temporara.

Pentru ca efectul dat de creta de par sa fie unul variat, atunci puteti combina diferite nuante extravagante. In cazul in care aveti parul blond, trebuie retinut ca acesta nu trebuie netezit inainte de colorare, deoarece in caz contrar nuanta va iesi mult prea intensa si artificiala. Ca sa nu riscati sa va patati hainele sau sa le deteriorari, este recomandat sa nu purtati tricouri fabricate din material nu prea sophisticate, iar culoarea acestora sa fie asemanatoare cu cea a parului colorat. Un sfat destul de important este sa nu pieptanati parul, pentru ca astfel nuanta ar putea sa-si piarda din intensitate.

Este indicat ca pentru parul blond sa utilizati nuante fosforescente, in timp ce pentru parul negru sa utilizati nuante de mov sau de rosu. Inca un sfat destul de important este sa folositi numai crete realizate special pentru a fi folosite pentru colorarea parului, si nu acele crete traditionale sau uleioase.

Creta pentru par a devenit si mai popular in ceea ce tine de vopsirea parului atunci cand a inceput sa fie folosit de catre vedete celebre de la Hollywood. Printre acestea se numara Lady Gaga sau Nicki Minaj, iar acestea sunt doar doua dintre vedetele care s-au declarat extrem de multumite de creta pentru par. Avantajele cretei pentru par sunt multiple, tocmai de aceea ea a inceput sa fie din ce in ce mai populara si mai folosita in ziua de azi. Mai mult decat atat, pretul cretei pentru par este unul destul de mic, lucru care o face pe aceasta accesibila pentru buzunarul oricarei persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *