Congelatorul Star-Light CF-157AP – ingheata alimentele pentru o perioada mai lunga de timp

Cautati un congelator care sa garanteze prospetime alimentelor dumneavoastra, dar in acelasi timp facturile la curentul electric sa nu va dea batai de cap? Nu va faceti griji intrucat veti gasi cu siguranta un astfel de model, avand in vedere piata acestor tipuri de produse. Insa, trebuie sa luati in calcul si capacitatea de care aveti nevoie pentru ca acestea sa fie conservate. Daca va doriti ca acesta sa pastreze o perioada ceva mai mare de timp alimente, atunci va fi necesar un model cu o capacitate mai mare. Iar un astfel de exemplu este si Congelatorul Star-Light CF-157AP.

Cum arata congelatorul din punct de vedere al design-ului exterior?

Acest model este clasic, fiind de culoare alba, si are incorporate usi reversibile. De asemenea, are o deschidere spre dreapta, iar stilul este standard. Usor de folosit, manerul sau este vertical. Dimensiunea (l x L x A) acestui tip de aparat electrocasnic este de 142 x 55 x 55 cm, ceea ce il face un produs cu o marime nici prea mare, dar nici prea mica.

Congelator Star-Light CF-157AP – repere tehnice

Acest Congelator Star-Light CF-157AP dispune de un volum net total de 157 l, fiind potrivit pentru o familie medie sau daca nu aveti o cantitate prea mare de conservare a alimentelor. Volumul brut total al acestui aparat este de 170 l. De asemenea, cu un astfel de volum veti putea pastra alimente pe o perioada ceva mai mare de timp, fara sa fiti nevoit sa cumparati mereu alimente.

Cum sta acest model la capitolul eficienta energetica si compartimentare?

Pe de alta parte, clasa de eficienta energetica este A+, iar acest lucru reprezinta un avantaj. Mai exact, este vorba despre un consum redus de curent electric. Consumul energetic va fi de 213 kWh/an, aceasta fiind o valoare potrivita pentru capacitatea pe care o are, avand in vedere si clasa de eficienta energetica. De asemenea, consumul energetic de kWh/24 h va fi de 0.58. Un alt aspect ce trebuie mentionat este cel referitor la numarul compartimentelor acestuia, care sunt in numar de 5. Acestea sunt utile intrucat va vor ajuta sa organizati asezarea alimentelor mult mai bine, ceea ce le va oferi acestora un spatiu mai mare. In plus, fiecare tip de aliment va avea locul sau, fara ca mirosurile sa se amestece.

Star-Light CF-157AP

O caracteristica importanta a Congelatorului Star-Light CF-157AP este sistemul de dezghetare, acesta fiind manual. Demna de mentionat este si capacitatea de care dispune, aceasta fiind de 10 kg/24 h, o valoare destul de buna luand in considerare volumul pe care il are aceasta. Alt detaliu tehnic de mentionat mai face referire si la compresorul sau, acest model avand unul singur. Clasa climatica este N-ST, in functie de aceasta veti putea aseza aparatul in locul potrivit. In plus, agentul de racire este R600a, fiind unul destul de bun. Nu trebuie uitat faptul ca are un nivel de zgomot de 42 dB, fiind un nivel destul de bun pentru dimensiunea aparatului.

Despre Congelatorul Star-Light CF-157AP mai trebuie precizat faptul nu are un pret ridicat, fiind destul de avantajos, ceea ce reprezinta un adevarat avantaj.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *