Preferatele lunii Ianuarie – Ce produse folosesc eu în această lună

Luna aceasta a fost una extrem de obositoare și neplăcută pentru mine deoarece am schimbat locuința. Rutina mi-a fost totalmente dată peste cap, iar oboseala fizică și psihică m-au slăbit; nu am avut mult timp ca să fac strictul necesar pentru mine și cu dispoziția nu am stat prea strălucit.

De aceea mi-am propus să fac minimum minimorum pentru a ieși basma curată din acest haos. Toată alimentația mi s-a schimbat în această perioadă, nu am mâncat destule fructe și legume, nu am băut destulă apă…știți și voi cum e, teoretic totul se vede pe ten.

Dar cu ajutorul produselor din fotografii, am o piele hidratată, luminoasă și care arată surprinzător de bine.

Uleiul de argan (100% natural și virgin) este prietenul meu de nădejde, l-am folosit pe față fiindcă nu aveam timp și nici chef ca să urmez rutina (ser, cremă ochi, cremă față); îl aplicam doar pe acesta după o curățare rapidă cu apă tonică.

După ce mă spălam pe păr, îl masam și pe vârfuri ca să mențin suplețea iar firul să fie lucios și hidratat…face minuni într-adevăr. Cum am muncit foarte mult cu mâinile, acestea aveau nevoie de maximă hidratare, așadar alternam uleiul de argan cu această cremă de mâini de la Caudalie, care intră rapid în piele, nu o lasă unsuroasă, și oferă confort mâinilor.

Pe corp (de cele mai multe ori doar în zonele pe care le simțeam mai deshidratate) am aplicat această loțiune de la Caudalie care face parte dintr-o nouă gamă anti-oxidantă și hidratantă, țintită pe pielea uscată. Este excelentă, are un miros fin și odihnitor, intră rapid în piele și o menține matăsoasă până la dușul de a 2-a zi.

ingrijire-corp

Pentru clipele când mă simțeam lipsită de energie (și acestea au fost foarte numeroase) mă ajuta elixirul pentru frumusețe de la Caudalie, care are o grămadă de întrbuințări: netezește, dă strălucire tenului, fixează machiajul etc.

Rimelul și parfumul m-au ajutat ca să mă simt drăguță și stylish. Am achiziționat acest mascara Dior anul trecut și după câteva utilizări dezamăgitoare, l-am lăsat să zacă printre alte chestii pe care nu le folosesc.

L-am descoperit luna trecută întâmplător și am constatat că are o consistență perfectă acum; mi-a făcut genele fabuloase și îl voi folosi în continuare cu drag, deși nu îl voi cumpăra a doua oară.

Parfumul de la Chanel face parte din colecția mea de preferate și mă ajută să mă simt atrăgătoare și impecabilă (chiar și în trening); este un parfum greu, de care nu mă pot atinge vara, însă acum a fost minunat.

Cam acestea au fost produsele lunii ce tocmai a trecut, nu sunt multe…dar sper că mă înțelegeți :). Care este strictul vostru necesar atunci când nu aveți timp și nici chef ca să vă urmați rutina de îngrijire?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *