Mituri despre prezervative

Protectia reprezinta un aspect deosebit de important atunci cand vine vorba de o viata sexuala implinita si sanatoasa. Insa, este adevarat si faptul ca atunci cand vine vorba de metodele contraceptive exista o multime de mituri. Iar rolul nostru este sa va ajutam. Astfel, in acest material discutam despre prezervative si cele mai frecvente mituri legate de acestea. Pentru ca va vine sa credeti sau nu, exista o multime de lucruri pe care tinerii sunt tentati sa le creada. Iar de cele mai multe ori, lipsa de informare corecta este principalul motiv pentru care se ajunge la o asemenea situatie.prezervative

Drept urmare, sa vedem cum stau lucrurile:

Prezervativele nu reprezinta o metoda sigura de protectie.

Cine spune acest lucru, fie are altceva de promovat, fie este rau intentionat. Conform statisticilor, prezervativele ofera protectie in proportie de 90 si sunt foarte rare cazurile in care acestea se rup. Desigur, pentru a functiona in buna stare, acestea nu trebuie sa fie expirate sau deteriora. Inainte de a aplica prezervativul verifica-l.

De asemenea, ai grija cum il aplici. Aerul poate duce la spargerea sa. O alta greseala frecventa este aceea a deschiderii ambalajului prezervativului cu dintii. De ce este gresit? Pentru ca se poate rupe. Nu se stie cum dintii ascutiti ajung sa ingaureasca pachetul si fara  sa-ti dai seama sa ajungi sa folosesti un produs ineficient.

Este ok sa porti prezervative in portofel

Gresit. Si nu pentru ca ar reprezenta ceva rusinos, ci pentru ca se pot deteriora din cauza frecarii. Portofelul este tinut in buzunar, un loc nu tocmai bun pentru aceste metode de protectie. Ca sa nu mai vorbim de acele momente in care portofelul este pur si simplu aruncat prin geanta. Si odata cu el si metoda de protectie pe care tu te bazezi pentru placere fara griji.

Blugii au un buzunar special pentru prezervative

Acesta este un mit destul de popular legat de micutul buzunar din fata, al blugilor. Ei bine, acesta nu este folosit pentru a tine prezervative, chiar daca acestea incap perfect. Desigur, poti apela si la aceasta varianta, daca o consideri ok, atat timp cat buzunarul nu deterioreaza produsul. Dincolo de asta, recomandam ca prezervativele sa fie tinute in cutia lor originala sau intr-una fancy, dar care sa le ofere protectia necesara.

Folosirea de prezervative diminueaza placerea

Fals. In ziua de astazi exista prezevative de tot felul, iar rolul lor este de a spori senzatia de placere, nu de a o diminua. Ba mai mult, unele sunt atat de subtiri, incat nu se va cunoaste deloc ca le porti. De asemenea, ele includ striatii care sporesc stimularea, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor.

Baietii sunt cei care trebuie sa se ocupe de protectie

Nu este un mit despre prezervative, ci mai degraba o conceptie gresita. Astfel, protectia trebuie sa fie o preocupare permanenta si in egala masura pentru ambii parteneri. Asa ca cea mai buna recomandare este sa renunti la aceasta idee preconceputa si sa-l ajuti pe partenerul tau sa aleaga prezervative care sa va produca placere amandurora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.