Review Samsung 32H4500 Smart

Samsung 32H4500 se adreseaza in special celor care nu isi doresc foarte multe de la un televizor. Daca ce va intereseaza este efectiv sa vizionati un post TV, un film prin intermediul cablului HDMI sau un STICK USB, atunci cu siguranta acest model se dovedeste un best-buy pentru achizitia dumneavoastra. Acest model este atractiv prin aspect, cu margini nu foarte inguste si un suport interesant, prin forma sa de semicerc. Diagonala este de 80 de centimetri si are un aspect al imaginii de 16:9, iar rezolutia oferita este una HD.

Hardware si design

Dimensiunile televizorului cu stand sunt 750.9 x 476.9 x 207.8 mm si o greutate de doar 5.8kg. Asadar acest televizor este usor de montat inclusiv pe un perete mai fragil, perete fals sau alta structura asemanatoare, cu o intaritura minima datorita greutatii reduse acest televizor poate fi amplasat oriunde.

despre-Samsung-32H4500-Smart

In ceea ce priveste functiile smart pe Samsung 32H4500, putem spune ca nu sunt deloc de neglijat. Procesorul televizorului dispune de 4 nuclee, pentru a va permite sa navigati rapid pe internet sau sa rulati un joc care necesita un procesor mai puternic.  Cu aplicatia Smart View 2.0, veti putea reda rapid continutul TV pe smartphone sau pe tableta.

De asemenea, veti putea utiliza aceste dispozitive drept telecomenzi. Tehnologia imbunatatita Screen Mirroring poate fi utilizata simplu, prin selectarea pictogramei Screen Mirrroring din panoul de notificare al dispozitivului mobil utilizat. Dupa aceea trebuie sa alegeti dispozitivul mobil, pentru a va bucura de jocuri si diferite aplicatii pe ecranul mare al televizorului.

Ca si conectivitate putem mentiona la acest televizor prezenta a 3 porturi HDMI, un adaptor Wi-Fi integrat, o mufa de tip ethernet pentru conectarea unui cablu de internet, 2 porturi USB, intrare video composite si componente.

In materie de sistem audio intalnim tehnologiile Down Firing si Full Range, care consta practic in doua difuzoare de 10 W fiecare si functii speciale. Printre acestea se afla Dolby MS10, Auto Volume Leveler, DTS Studio Sound si DST Premium Sound 5.1.

Concluzie

Samsung 32H4500 SmartTV este alegerea ideala daca doriti sa petreceti momente placute, vizionand continut de o calitate superioara direct camera de zi sau dormitor. Pentru a spori placerea utilizarii acestui televizor recomandam achizitionarea unui kit wireless de tastatura si mouse si de ce nu un webcam pentru a va putea bucura de apeluri video direct din fata televizorului dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *