Curatarea aparatului de cafea

Daca aparatul cu care va preparati cafeaua are jiclori sau restrictori ai schimbului de caldura, inspectati aceste orificii la fiecare luna. Dacă detectati piatra, puteți schimba orificiile cu ușurința. Pietrele sau funcționarea greșită a acestor orificii poate fi o atentionare ajutătoare și ar putea fi folosită ca o potentiala indicatie ca duritatea apei este prea mare.

De exemplu, o rata de curgere mai scazuta poate reporezenta un jiclor infundat.

Dacă aparatul are probleme de piatra serioasa, el trebuie să fie dezasamblat și curățat. Curatarea ar putea fi un coșmar, implica cioplirea bucatilor de piatra și apoi inmuierea acelor piese în acizi. Îți recomand sa trimiți aparatul la o companie experimentata sau sa folosești asta drept o scuza pentru a cumpăra aparatul acel nou nout ce îl dorești.

Recomand sa tratati cu foarte mare seriozitate acest subiect si sa va curatati “jucariile” asa cum este recomandat. O curatare corecta si la timp, va poate scuti de foarte multa bataie de cap dar si bani aruncati datorita defectiunilor ce pot sa apara din cauza unei ingrijiri incorecte (sau lipsa totala a acesteia).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *