Trucuri de SEO din 2021 pentru Începători

Inainte de a intra in mina de aur si sa-ti arat cum sa ajungi la tonele de aur ce te asteapta… trebuie sa-ti arat cateva lucruri de care m-am lovit si de care se loveste fiecare dintre noi.

Vezi tu, fiecare blogger obisnuit, Internet Marketer standard (a se citi: toti cei care nu fac nici un ban online) abordeaza astfel afacerile online:

Cred ca ai inteles ideea din schema „stiintific” mazgalita de mine :-> !

Permite-mi sa-ti explic de ce asa ceva nu este posibil niciodata:

 1. Banii niciodata nu se fac peste noapte – o data ce intelegi acest lucru vei incepe sa castigi mai rapid decat pana acum! Probabil ti-ai luat deja teapa. Asta este, de fapt ai invatat o lectie valoroasa si stii de ce sa te pazesti!
 2. 1000 site-uri „gata facute”
 3. 10 000 articole „gata scrise” doar le pui sus pe blog, pui Adsense si castigi bani
 4. Bani din clickuri (pay to click), pay to read etc.
 5. Softuri minune pe care trebuie sa apesi doar un buton

Dar am mers mai departe, ca orice om obisnuit dintr-o poveste ce trece peste incercarile grele!

De ce ti-ai luat teapa cu aceste sisteme?

 • Pentru ca Google are o penalizare de continut duplicat. Daca aceasta penalizare nu ar exista, atunci toti ne-am imbogatii cu copy-paste!
 • Pentru ca cei care-ti promit ca faci bani din click, de fapt castiga ei mai multi bani din reclama ce o vand si traficul ce-l genereaza cu ajutorul tau!
 1. Nu exista produse magice care sa aiba un buton si din cateva clickuri sa produca imbogatirii rapide si peste noapte. Daca ar exista, nu s-ar vinde!
 2. Cu astfel de „sisteme magice” intotdeauna apar blocaje (e normal – pentru ca nu merg)! Am pierdut sute de ore si luni intregi cu ele irosindu-mi banii si energia. Deci, daca iti PLACE sa cheltui o gramada de bani si timp, doar ca sa nu faci NICI UN BAN, atunci continua cu aceste sisteme. In schimb, Blogsens este pentru cine este serios sa faca tone de bani si sa aiba si timpul sa se bucure de acest lucru!

cum-sa-scrii-articole-de-top

Cu cat realizezi mai repede ca acest proces iti dauneaza, cu atat mai repede vei incepe sa castigi bani online (abundent).

Mai jos iti prezint procesul de gandire care-ti va garanta ca vei construi o afacere online ce lucreaza pentru tine.

 1. Gandirea strategica este o gandire ce presupune sa oferi valoare chiar inainte de a primi banii. De asemenea, presupune construirea unui sistem ce ofera valoare si satisface clientii fara interventia ta, sau cu o interventie cat mai mica – automatizare.
 2. Daca alegi un model de afacere, doar un singur model de afacere si te concentrezi pe el, acest lucru te ajuta sa obtii rezultate uimitoare. Nu are sens sa alergi dupa mai multe modele de afacere cand te poti concentra doar pe unul pe care sa-l optimizezi!
 3. Clientii, utilizatorii, vizitatorii, traficul continuu este cel mai important aspect al unei afaceri online. Cu cat ai mai mult trafic relevant si cu cat acesta vine continuu cu atat vei castiga mai mult si mai bine pe pilot automat!
 4. Dificultatile apar intotdeauna dar stii sa nu renunti si sa le depasesti pana ce obtii rezultatele dorite de tine.
 5. O data ce ti-ai pus sistemul la punct, il repeti de cate ori este nevoie pe alta piata si astfel iti atingi scopul financiar.

Avand in vedere aceasta viziune, am pregatit pentru tine un model de afacere simplu care-mi genereaza un venit pasiv de 5 ani si pe care si tu il poti stapani la perfectie! Utilizarea acestui sistem mi-a permis sa am un venit pasiv inca de la varsta de 23 de ani. Lasa-mi un comentariu cu tepele tale, intrebari si feedback!

Leave a Reply

Your email address will not be published.