Ce haine te avantajează când ai câteva kilograme în plus?

Nu ştiu despre tine, dar eu anul acesta am pus vreo 4-5 kilograme în plus faţă de greutatea mea normală… dar nu despre asta vreau să discut azi, ci despre ce haine să purtăm pentru a fi avantajate şi cu cele câteva kilograme în plus.

Inainte de toate, ţin să-ţi spun de pe acum: în loc să te stresezi şi să te enervezi când te uiţi în oglindă, mai bine ai accepta cum arăţi şi în timp ce faci tot posibilul pentru a te înfrumuseţa în orice condiţii. Eu am ajuns la această concluzie şi crede-mă e mult mai bine decât să fii frustrată pentru că nu ajungi la greutatea dorită.

Mai jos îţi propun câteva articole vestimentare ce-ţi vor pune în valoare părţile frumoase ale corpului în timp ce vei estompa zonele cu probleme.

Rochia cu brâul evidenţiat

Dacă ai pus câţiva centimetri pe talie nu contează. Poartă o rochie de voal sau orice material subţire, de vară, cu un brâu menit să evidenţieze talia. Cel mai bine e că acesta să fie de altă culoare şi să aibă un material diferit faţă de restul rochiei.

Pantalonii cu talie normală

Pentru mine talia normală la pantaloni sunt cei care nu sunt cu talie joasă dar nici foarte înaltă, a la anii `90. Pantalonii cu talie joasă nu fac decât să scoată „sunculitele” în evidenţă, în timp ce NU avantajează diferenţa dintre talie şi şold. În schimb, pantalonii cu talie normală vor acoperi aripioarele şi vor da o formă frumoasă şoldurilor.

Centurile

Le poţi purta peste o bluză vaporoasă, un tricou simplu sau chiar peste rochii. Foloseşte culorile tale preferate când vine vorba de centuri, dar ai mare grijă la lăţimea lor, nu orice lăţime este potrivită oricărei forme de corp. Pune centura în locul cel mai subţire al corpului tău şi vei vedea cum va avantaja întreaga ţinută.

Fustele cu talie înaltă

Pe lângă faptul că dau impresia de picioare lungi, fustele sub formă de creion sunt şi foarte slimming. Astfel, acest gen de fusta te va avantaja foarte bine cu nişte tocuri sexy. Foloseşte culori închise la culoare şi materiale că denim sau spandex. Atenţie: cu o fustă de acest gen, bluza trebuie să fie strânsă şi introdusă în fusta, pentru a scoate în evidenţă talia şi acea curbă atrăgătoare de la talie la şold.

După cum poţi observa, pentru a fi în continuare atrăgătoare şi pentru a scoate în evidenţă frumuseţea corpului tău, toate propunerile mele evită hainele largi, care deşi par confortabile şi că ascund imperfecţiunile, nu fac decât să dea impresia de corp lat. Evită hainele largi, în special în zona taliei!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.