Clientii firmelor lui Ponta au prestat si la Olt

Viarom Construct SA este o alta companie care se invarte in jurul firmei de contabilitate a lui Victor Ponta. Mai mult decat atat este o firma care are multe contracte cu bani publici.

Actionar in cadrul acestei firme, din anul 2007 este si Eurovia Sa-societate franceza care are nu mai putin de 50 de contracte cu statul roman.  Pe vremea cand era primar Florin Mateiana in anul 2009, firma Eurovia a prestart foarte mult si la Olt. Unul dintre cele mai mari contracte prinse la licitatie ajungand la suma de 9.910.448 Ron. Licitatia a fost publica si clientul firmei lui Ponta a castigat in mod ,,surprinzator”, acest proiect ,,baban” care consta in modernizarea Drumului Judetean 703C Sector km 4.200, din care 1.200km in orasul Potcoava Judetul Olt.

Eurovia SA nu este singura firma clienta a lui Ponta care castiga bani frumosi in afacerile cu statul roman. Afacerea de familie prin care acesta tine contabilitatea castiga milioane de lei de pe urma statului.

Profita de functia avuta si face afaceri nu tocmai legale. Unul din clientii sai era un personaj suspect de spalare de bani, careia i-a transferat ulterior o firma.

In acest fel, firma de contabilitate a familiei Ponta incaseaza din SRL-uri care isi trag resursele din bani publici sau europeni foarte multi. Unde este DNA-ul in cazul acesta? Nu se stie… Legea din pacate nu este lege pentru toti la fel. Daca se incaseaza sume exorbitante din bani publici sau europeni prin afaceri sau licitatii ilegale nu intereseaza se pare pe nimeni. In cazul acesta sa nu ne mai miram ca tara noastra este cum este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *