Orgasm Punctul G cu Vibratorul – tot ce trebuie sa stii

Pentru unii, Punctul G se poate compara cu un unicorn, o sirenă sau o zână. Ai auzit multe despre ele, dar niciodată nu ați intalnit asa ceva. Nu stii sigur dacă este real sau nu. Nici comunitatea medicală nu poate să fie de acord cu privire la existența sau absenta punctului G.

Dar întreabă o purtatoare de vagin care l-a găsit și s-a bucurat de el, acest mic loc pe peretele vaginal este foarte real. Dacă vrei să experimentezi singur orgasmul “Punctul Gt”, iată câteva sfaturi despre cum ai putea face asta cu ajutorul unui vibrator.

Gaseste-ti Punctul G

Primul pas pentru un orgasm al Punctului G este sa ii gasesti locul. Din păcate, nu există o hartă pe care să o urmezi și nu toată lumea se bucură de acesta. Dar, cu un pic de auto-explorare, poti începe căutarea.

  • Introdu un deget sau doua in vagin
  • Atinge peretele interior (pe aceasi parte cu stomacul) pana vei simti o zona mai rigida care se simte total diferita de alte aprti
  • Tine degetele si freaca.
  • Dacă simți cu siguranță ceva, începe sa mist degetele si sa atingi locul.

Daca te simti bine, felicitari, ai gasit Punctul G! Daca nu simti nimic, mai cauta-l, sau, poate Punctul tau G nu este senzitiv. Nu iti face griji. Exista multe tipuri de vibratoare care te pot ajuta.

vibrator-orgasm-punct-g

Descopera placerea unui orgasm

Cu mana sau vibratorul pe care deja il ai, este timpul sa descoperi ce iti place. Unii oameni preferă o bandă fermă si robustă pentru Punctul G. fața lor. Alții prefera senzatia de presiune sau de frecare.

Multora dar nu tuturor, stimularea cu vibratorul a punctului G, functioneaza.  Atâta timp cât poate fi introdus în corpul dumneavoastră confortabil și în siguranță, merită încercat. Dacă nu ai deja un vibrator, este în regulă. Poti găsi mai târziu o jucărie care sa stimuleaze ceea ce poti face si cu mâna. Diferența este puterea și intensitatea.

Alege un vibrator de calitate

Poate că vibratorul pe care îl ai nu va face treaba cu Punctul G sau nu iti poate penetra vaginul. Acum este momentul să începi cumpărăturile. Poti alege dintr-o varietate de stiluri. Singurul lucru care contează este sa se potriveasca cu corpul tău și si sa atinga locul pe care îl doresti atins.

Cauta vibratoare dedicate Punctului G.  Acestea tind să fie lungi și subțiri cu un vârf bulbos. Unele vor fi înclinate spre capat, dar nu întotdeauna. După ce ai luat o decizie referitoare la stilul dorit, verifica vibrațiile. Buzzing tinde să imite presiunea sau frecarea, în timp ce un impuls emulează acel tap-tap-tap cautat de toata lumea. Sunt multe vibratoare ce pot oferi ambele optiuni.

Joaca-te cu vibratorul tau

Dacă ai achizituionat un nou vibrator, partea distractivă vine atunci când ajungi acasă și esti pregatita de masturbare. Pentru cei ce au folosit jucării sexuale si înainte, acest lucru nu este dificil, dar există anumite lucruri care ar trebui retinute dacă nu sunteți inca familiar cu jucăriile sexuale sau dacă le-ati folosit prea mult timp.

  • Încărcați complet jucăria înainte de utilizare sau asigurați-vă că bateriile funcționează.
  • Șterge-o sau clăteste-o pentru eliminarea prafului sau a scamelor de pe acesta – în funcție de modul în care a fost ambalata sau pastrata.
  • Foloseste lubrifiant pentru facilitarea penetrarii. Utilizați lubrifiant pe bază de apă pentru vibratoarele din silicon sau din TPR / TPE. Jucăriile din plastic ABS pot utiliza lubrifianți din silicon. Verificați întotdeauna instrucțiunile producătorului.
  • Mișcați încet jucăria pana descoperiti punctele de placere.
  • Joca-te cu setările pentru a descoperi ce preferi.

Odata gasite setarile si punctual, intinde-te si distreaza-te. Pentru o senzatie diferita roaga-ti partenerul sa foloseasca vibratorul cu tine. Schimbarea unghiului, viteza sau faptul ca nu il folosesti tu iti va oferi ceva cu totul nou.

 

vibrator-punctul-g

Concluzie – merita sa utiliezi un vibrator sexual? Poti ajunge la orgasm vaginal cu o astfel de jucarie?

Nu toata lumea se bucura de orgasmele Punctului G, dar daca este punctual tau forte, bucura-te de el cat de mult poti. Foloseste-ti mainile pentru a-l gasi, si vibratorul pentru a te bucura de orgasme. Multe vibratoare isi fac treaba, atata timp cat te penetreaza, dar ia in considerare in primul rand Punctul G. Acestea centreaza stimularea asupra locului cel mai cautat de tine.

Orgasmele Punctului G pot fi inimaginabil de senzitive. Pot fi copleșitoare și puternice. Jopaca-te singur sau cu un partener. Folositi-l ca preludiu sau masturbați-va împreună. Nu există nici o modalitate corectă de a experimenta plăcerea sau de a te juca cu jucării sau accesorii sexuale. Cel mai important este sa te bucuri de un moment plăcut și de conectarea cu partenerul sau cu tine insuti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.