BB Creams – de ce sunt femeile înnebunite după ele?

Modă sau nu, așa numitele BB Creams au ajuns să fie cunoscute și promovate peste tot în România în ultimele luni. Deși prima BB Cream a fost creată încă din anii ’60 de către un medic german,  în estul Europei ele nu au devenit atât de populare decât în ultimul an.

Iar pentru că o colegă de serviciu m-a întrebat de dimineață care e treaba cu aceste BB Cream și de ce sunt ele atât de folosite, propun să ne lămurim încă de pe acum.

BB Cream sau Beauty Balm Cream este un produs cosmetic all-în-one în sensul că îndeplinește mai multe funcții și înlocuiește o serie de produse pe care femeile trebuie să le folosească zi de zi.

  1. –  Hidratant
  2. –  Iluminator
  3.  –  Fond de ten
  4.  – Oferă protecție solară

În 2012 tot mai multe mărci importante de cosmetice au început să comercializeze propria gamă de BB Cream în SUA și Europa Occidentală deși în Asia piața este deja săturata. Clinique, Dior, Estée Lauder, La Roche-Posay, Garnier sau  Maybelline sunt printre cele mai cunoscute și apreciate mărci ce comercializează BB Creams la ora actuală.

În ceea ce privesc prețurile pentru acest produs all-în-one, acestea încep de la circa 20 Ron și ajung să depășească 130 Ron pentru mărcile mai scumpe precum Dior  și Estée Lauder.

Eu vreau foarte mult să înlocuiesc cele 3 produse cosmetice pe care le folosesc în fiecare dimineață cu doar unul, fapt pentru care sunt convinsă că îmi va plăcea mult BB Cream. Am decis să-l folosesc pe cel produs de La Roche Posay, care costă circa 50 – 60 Ron; sper să-mi placă la fel de mult ca și cremele lor.

Tu ai folosit până acum BB Cream? Dacă da, spune-ne părerea ta despre produsul minune

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.